دفتر علائم تجاری قطر: آغاز مرحله آزمایشی انتشار الکترونیکی و گواهی‌نامه‌های دیجیتال

19-تیر-2025


دوحه: دفتر علائم تجاری قطر آغاز مرحله آزمایشی انتشار الکترونیکی «روزنامه رسمی علائم تجاری»، بههمراه صدور گواهی‌نامه‌های ثبت علائم به‌صورت الکترونیکی را اعلام کرد. این اقدام مهم، گامی در جهت بهروزرسانی خدمات علائم تجاری در قطر از طریق بهره‌گیری از راهکارهای دیجیتال است.

در طول این دوره گذار، دفتر علائم تجاری قطر رویکردی ترکیبی اتخاذ خواهد کرد. بدین ترتیب، گواهی‌نامه ثبت برخی علائم تجاری صرفاً به شکل دیجیتال صادر می‌شود و برای این موارد نسخه فیزیکی ارائه نخواهد شد. در عین حال، برخی گواهی‌نامه‌ها همچنان و تا زمان اجرای کامل سامانه الکترونیکی به شکل سنتی و کاغذی صادر خواهند شد. این روش ترکیبی، گذار آرام و بدون اختلال برای دارندگان علائم تجاری را تضمین می‌کند و نیز فراهمکننده امکان آزمون و بهینهسازی فرایندهای دیجیتال جدید خواهد بود.

در این راستا، دفتر علائم تجاری قطر از تمام متقاضیان و مالکان علائم تجاری دعوت می‌کند تا با سامانه الکترونیکی جدید آشنا شوند و از تازه‌ترین به‌روزرسانی‌ها در طول مرحله آزمایشی مطلع بمانند. این ابتکار همسو با چشم‌انداز کلان قطر در زمینه تحول دیجیتالِ خدمات دولتی است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر یا ارسال پرسش‌ها، می‌توانید با دفتر اجیپ قطر به نشانی qatar@agip.com تماس حاصل فرمایید.





دفتر مرکزی

AGIP Building104 Mecca Street, Um-Uthaina, Amman, Jordan
صندوق پستی: 921100, Amman 11192, Jordan
تلفن: (00 962-6) 5100 900
ایمیل : agip@agip.com

عضو خبرنامه ما شوید

login